Nowości

Steki z halibuta

Środa, 13 kwietnia 2011
Halibut biały marki Abramczyk sprowadzany jest z północnych rejonów Atlantyku oraz Oceanu Spokojnego. Białe i delikatne mięso tej ryby charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem, dając nieograniczone możliwości przyrządzania wykwintnych dań.

Co dodatkowo wyróżnia halibuta marki Abramczyk? Z pewnością doskonała jakość produktu oraz minimalna zawartość glazury (wynosząca zaledwie 10 proc.), pozwalająca uzyskać po obróbce termicznej,  produkt zbliżony wagowo do zakupionego.

Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekologicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produktów.

Gramatura: 500 g, 850 g

Cena: 16,99 zł, 31,99 zł

(Maja Święcka)

tagi: Abramczyk ,