Masa krówkowa o smaku truflowym jest produkowana tylko z naturalnych składników, bez użycia konserwantów. Wykwintny smak trufli został umiejętnie podkreślony dodatkiem alkoholu. Dostępna jest w opakowaniu o gramaturze 400 g. Może być dodatkiem do ciast i deserów, co znakomicie ułatwia i przyspiesza ich przygotowanie. Doskonała też jako przysmak sam w sobie - można się nią rozkoszować łyżeczka po łyżeczce...
Aksamitna konsystencja i wyrafinowany smak pozwalają na różnorodne zastosowanie masy, która znakomicie sprawdza się w eleganckich deserach, wśród których na uwagę zasługują połówki brzoskwiń z nadzieniem z masy truflowej, czy krem budyniowo-truflowy posypany płatkami migdałów. Ogromną zaletą masy jest jej gotowość do zastosowania od razu po otwarciu puszki - masa nie wymaga gotowania ani łączenia z innymi składnikami.
Masa krówkowa o smaku truflowym to wytworny przysmak, dzięki któremu ciasta i desery nabiorą wykwintnego, eleganckiego charakteru. Z masą Bakalland niespodziewane odwiedziny już nigdy nie będą problemem. Doskonale też poprawia humor i umila lekturę czy oglądanie telewizji.
Masy krówkowe Bakalland są dostępne również w czterech pozostałych wersjach smakowych: kajmakowej, orzechowej, kakaowej i kokosowej.
Cena masy krówkowej o smaku truflowym (puszka 400 g): ok. 8 zł
(Maja Święcka)
tagi: Bakalland ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...