Masa krówkowa o smaku truflowym jest produkowana tylko z naturalnych składników, bez użycia konserwantów. Wykwintny smak trufli został umiejętnie podkreślony dodatkiem alkoholu. Dostępna jest w opakowaniu o gramaturze 400 g. Może być dodatkiem do ciast i deserów, co znakomicie ułatwia i przyspiesza ich przygotowanie. Doskonała też jako przysmak sam w sobie - można się nią rozkoszować łyżeczka po łyżeczce...
Aksamitna konsystencja i wyrafinowany smak pozwalają na różnorodne zastosowanie masy, która znakomicie sprawdza się w eleganckich deserach, wśród których na uwagę zasługują połówki brzoskwiń z nadzieniem z masy truflowej, czy krem budyniowo-truflowy posypany płatkami migdałów. Ogromną zaletą masy jest jej gotowość do zastosowania od razu po otwarciu puszki - masa nie wymaga gotowania ani łączenia z innymi składnikami.
Masa krówkowa o smaku truflowym to wytworny przysmak, dzięki któremu ciasta i desery nabiorą wykwintnego, eleganckiego charakteru. Z masą Bakalland niespodziewane odwiedziny już nigdy nie będą problemem. Doskonale też poprawia humor i umila lekturę czy oglądanie telewizji.
Masy krówkowe Bakalland są dostępne również w czterech pozostałych wersjach smakowych: kajmakowej, orzechowej, kakaowej i kokosowej.
Cena masy krówkowej o smaku truflowym (puszka 400 g): ok. 8 zł
(Maja Święcka)
tagi: Bakalland ,
Tchibo ogłosiło nową, globalną strategię klimatyczną...
Działalność Nestlé w Polsce wsparła utrzymanie 45,2 tys...
W pierwszym półroczu 2025 roku sieci handlowe w Polsce...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...
Bitcoin może kosztować nawet 200 tys. dolarów...
Potrzebne zachęty do dłuższej aktywności zawodowej...