Nowości

Musztardy Specialite KAMIS specjalnie dla koneserów smaku

Piątek, 25 marca 2011
Zgrabny słoiczek, finezyjna grafika, wyrafinowane smaki i wyjątkowe dodatki - tak kobiece są najnowsze musztardy Specialite KAMIS: z żurawiną, z płatkami wędzonej papryki, z czerwonym winem, z rodzynkami i miodem, z curry. To najnowsza, unikalna linia musztard KAMIS Specialite, która obejmuje 5 nowych produktów.

Bogata i zróżnicowana oferta wyjątkowych smaków, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Musztarda Specialite Kamis z żurawiną, z curry i z czerwonym winem to pierwsze i jedyne takie propozycje na rynku polskim. Wszystkie musztardy w tej linii stanowią wyrafinowany i smaczny dodatek do dań na zimno i ciepło, do mięs pieczonych i grillowanych, jako składnik sosów.

 

Dla koneserów wyrafinowanych i nowoczesnych smaków:

Musztarda Specialite KAMIS z żurawiną

Jest to łagodna musztarda o kremowej konsystencji z dużymi kawałkami żurawiny o lekko słodkim smaku. To jedyna musztarda z żurawiną na polskim rynku. Świetnie sprawdza się jako dodatek do mięs pieczonych serwowanych zarówno na zimno, jak i na gorąco.

Dla koneserów pikantnych smaków:

Musztarda Specialite KAMIS z płatkami wędzonej papryki

Jest to lekko pikantna musztarda z płatkami czerwonej papryki, które nadają jej ciekawy wędzony posmak. Ma apetyczny, intensywny czerwono-pomarańczowy kolor.

Dla koneserów słodkich smaków: 

Musztarda Specialite KAMIS z rodzynkami i miodem

Jest to łagodna musztarda o lekko słodkim smaku z dodatkiem rodzynek, miodu naturalnego i powideł śliwkowych. Ma apetyczną, kremową konsystencję.

Dla koneserów winnych dodatków:

Musztarda Specialite KAMIS z czerwonym winem

Jest to gruboziarnista musztarda na bazie czerwonego wina o wyrafinowanym, słodko-winnym smaku. Stanowi idealny dodatek do mięs podawanych na zimno oraz wędlin, a także jest polecana jako dodatek do sosów mięsnych i do sosów sałatkowych winegret.

Dla koneserów kuchni orientalnej:

Musztarda Specialite KAMIS z curry

Jest to łagodna musztarda z dodatkiem curry o charakterystycznym orientalnym smaku. Orientalny smak nadają jej przyprawy, które składają się na mieszankę curry: kurkuma, kolendra, kozieradka, czosnek, kmin rzymski, papryka słodka, cynamon, goździki, imbir, gałka muszkatołowa i chili.

(M.D)

 

tagi: kamis ,