Nowości

Żurek z chrzanem i czosnkiem

Poniedziałek, 21 marca 2011
Żurek to obowiązkowa zupa na wielkanocnym stole i jedna z najpopularniejszych i najchętniej spożywanych zup w Polsce.

W kuchniach poszczególnych rejonów Polski istnieją różne receptury na przyrządzanie żurku. Jego podstawą jest zakwas. Reszta zależy od nas. W zależności od upodobań możemy dodać grzyby, wędzonkę, czosnek i wiele innych dodatków. Warto wtedy sięgnąć po produkty Knorr, w których gamie znajdują się różne smaki tej pysznej zupy - Żurek z wędzonką, z grzybami czy NOWOŚĆ: Żurek z chrzanem i czosnkiem. Poznaj je i znajdź swój ulubiony.

Żurek z chrzanem i czosnkiem Knorr to propozycja dla osób, które cenią sobie wyrazisty smak i aromat tradycyjnych zup. Nowy wariant smakowy pomoże przełamać kulinarną rutynę i sprawi, że przygotowanie niebanalnej zupy stanie się przyjemnością. Dla amatorów sycących dań polecamy wzbogacenie zupy kawałkami wędzonej kiełbasy.

Sugerowana cena detaliczna nowych zup Knorr to 1,60 zl/ szt.

(M.D)