Nowości

Nowość w daniach gotowych – leczo Bonduelle

Poniedziałek, 21 marca 2011
Gama dań gotowych Bonduelle wzbogaciła się o dwa nowe rodzaje lecza pieczarkowego. Leczo pieczarkowe  - domowe leczo z dużą ilością pieczarek i pomidorów i aromatycznymi przyprawami dostępne jest w wersji łagodnej i pikantnej.

Leczo Bonduelle to świetna baza do stworzenia szybkiego dania. Można dodać do niego parówki lub podsmażone plastry kiełbasy. Leczo podane z ryżem, makaronem lub pieczywem stanowi błyskawiczną i sycącą potrawę. Warto także wykorzystać je jako sos do pizzy.

Smakuje również znakomicie podawane jako zamiennik ketchupu do kanapek i zapiekanek.

Produkt oferowany jest w dwóch pojemnościach: w słoiku 500 ml dla 1-2 osób lub
w opakowaniu rodzinnym, słoiku 800 ml (dla 3-4 osób).

Sugerowana cena na półce:

Leczo pieczarkowe łagodne 500 ml - 5,5 zł

Leczo pieczarkowe pikantne 500 ml - 5,5 zł

Leczo pieczarkowe łagodne 800 ml - 8,4 zl

Leczo pieczarkowe pikantne 800 ml - 8,4 zł

(M.D)

 

tagi: bonduelle ,