Nowości

Filet z morszczuka

Poniedziałek, 21 marca 2011
Morszczuk marki Abramczyk pochodzi z południowej części Argentyny i w porównaniu do swoich kuzynów z Chile i Ameryki Północnej ma bardziej zwarte, delikatniejsze i jaśniejsze mięso.

Co dodatkowo wyróżnia morszczuka marki Abramczyk? Z pewnością doskonała jakość produktu oraz minimalna zawartość glazury (wynosząca zaledwie 10 proc.), pozwalająca uzyskać po obróbce termicznej, produkt zbliżony wagowo do zakupionego. O jakość morszczuka dba pracujący na terenie Argentyny  przedstawiciel firmy Abramczyk, który nadzoruje zarówno połów jak i transport ryby.

Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekologicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produktów.

Gramatura: 500 g, 850 g

Cena: 12,99 zł,  18,99 zł

(Maja Święcka)

tagi: Abramczyk ,