Jak serwować kisiel? Wszystko zależy od naszej inwencji. Możemy podawać go solo lub też stworzyć z niego wyrafinowany deser w połączeniu np. z budyniem lub dżemem. Te niskokaloryczne i szybkie w przygotowaniu desery można spożywać zarówno na zimno jak i na ciepło - w formie rozgrzewającej przekąski.
Kisiele marki Cykoria sprzedawane są w 8 smakach: wiśniowym, malinowym, żurawinowym, truskawkowym, brzoskwiniowym, bananowym, cytrynowym i ananasowym.
Cena: 0,55 zł za 40 g opakowanie
Producent: Cykoria S.A.
(maj)
tagi: Cykoria ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...