Wyjątkowa jakość whisky pochodzi nie tylko z dopracowanego przez pokolenia procesu destylacji ale także naturalnych walorów wody , torfu oraz warunków klimatycznych.
Specjalnie dobrana mieszanka tylko najbardziej wyrafinowanych whisky słodowych i zbożowych daje w efekcie niezwykle lekki, łagodny smak o słodko-pikantnym wyrazie, którego głębię podkreśla lekko wyczuwalna nuta miodu.
Za swą wysoką jakość otrzymała patent królewski za króla Jerzego V ( 1865 -1936 ), była też ulubioną whisky Winstona Churchilla.
(informacja handlowa)
(M.D)
tagi: vinpol ,
Tchibo ogłosiło nową, globalną strategię klimatyczną...
Działalność Nestlé w Polsce wsparła utrzymanie 45,2 tys...
W pierwszym półroczu 2025 roku sieci handlowe w Polsce...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...
Bitcoin może kosztować nawet 200 tys. dolarów...
Potrzebne zachęty do dłuższej aktywności zawodowej...