Wyjątkowa jakość whisky pochodzi nie tylko z dopracowanego przez pokolenia procesu destylacji ale także naturalnych walorów wody , torfu oraz warunków klimatycznych.
Specjalnie dobrana mieszanka tylko najbardziej wyrafinowanych whisky słodowych i zbożowych daje w efekcie niezwykle lekki, łagodny smak o słodko-pikantnym wyrazie, którego głębię podkreśla lekko wyczuwalna nuta miodu.
Za swą wysoką jakość otrzymała patent królewski za króla Jerzego V ( 1865 -1936 ), była też ulubioną whisky Winstona Churchilla.
(informacja handlowa)
(M.D)
tagi: vinpol ,
Sieć utrzymała silny trend wzrostu sprzedaży w pierwszym...
Mondelēz International zainwestował w estońską firmę...
„Od początku roku znacząco wzrosła zmienność i...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...