Będą dostępne w trzech ciekawych wariantach. Pierwszy to Rosół Drobiowo-Wołowy, czyli kombinacja aromatów dwóch dopełniających się, popularnych rodzajów mięs, połączonych w idealnych proporcjach.
Kolejny, Rosół Drobiowy z włoszczyzną, stanowi doskonały dodatek do tradycyjnego domowego rosołu, a z kolei Bulion z Grzybami Leśnymi smakuje i pachnie suszonymi borowikami, podgrzybkami i pieczarkami, których aromat może dzięki temu towarzyszyć naszym zupom na co dzień, nie tylko w sezonie grzybowym.
(M.D)
tagi: winiary ,
Tchibo ogłosiło nową, globalną strategię klimatyczną...
Działalność Nestlé w Polsce wsparła utrzymanie 45,2 tys...
W pierwszym półroczu 2025 roku sieci handlowe w Polsce...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...
Bitcoin może kosztować nawet 200 tys. dolarów...
Potrzebne zachęty do dłuższej aktywności zawodowej...