Będą dostępne w trzech ciekawych wariantach. Pierwszy to Rosół Drobiowo-Wołowy, czyli kombinacja aromatów dwóch dopełniających się, popularnych rodzajów mięs, połączonych w idealnych proporcjach.
Kolejny, Rosół Drobiowy z włoszczyzną, stanowi doskonały dodatek do tradycyjnego domowego rosołu, a z kolei Bulion z Grzybami Leśnymi smakuje i pachnie suszonymi borowikami, podgrzybkami i pieczarkami, których aromat może dzięki temu towarzyszyć naszym zupom na co dzień, nie tylko w sezonie grzybowym.
(M.D)
tagi: winiary ,
Z najnowszego rynkowego raportu wynika, że w tym roku 24%...
SPAR Polska pod nowym właścicielem i nowym zarządem...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....