SOSER można używać na wiele różnych sposobów. W połączeniu z wodą doskonale sprawdzi się podczas duszenia. Jest też idealny do doprawienia i zagęszczenia sosu z pieczonego mięsa. Natomiast użyty w trakcie smażenia, podkreśli smak potrawy.
SOSER idealnie komponuje się z najczęściej wybieranymi przez Polaków mięsami, czyli z drobiem, schabem i wołowiną - w każdej postaci.
(M.D)
tagi: winiary ,
Tchibo ogłosiło nową, globalną strategię klimatyczną...
Działalność Nestlé w Polsce wsparła utrzymanie 45,2 tys...
W pierwszym półroczu 2025 roku sieci handlowe w Polsce...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...
Bitcoin może kosztować nawet 200 tys. dolarów...
Potrzebne zachęty do dłuższej aktywności zawodowej...