SOSER można używać na wiele różnych sposobów. W połączeniu z wodą doskonale sprawdzi się podczas duszenia. Jest też idealny do doprawienia i zagęszczenia sosu z pieczonego mięsa. Natomiast użyty w trakcie smażenia, podkreśli smak potrawy.
SOSER idealnie komponuje się z najczęściej wybieranymi przez Polaków mięsami, czyli z drobiem, schabem i wołowiną - w każdej postaci.
(M.D)
tagi: winiary ,
SPAR Polska pod nowym właścicielem i nowym zarządem...
27 lutego 2025 roku w Nowym Dworze Mazowieckim odbyło się...
Eksperci spodziewają się, że przed samą Wielkanocą będzie...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....