Z badań przeprowadzonych na zlecenie marki Rama wynika, że smak jest jednym z trzech najważniejszych elementów decydujących o wyborze margaryny do smarowania - wskazało na niego 18% badanych. Konsumenci oczekują od margaryny smaku delikatnego, jak najbardziej zbliżonego do masła. Poszerzenie portfolio marki Rama o nowy produkt oferujący kombinację maślanego smaku z tłuszczami roślinnymi stanowi więc unikalną na rynku ofertę, odpowiadającą na potrzeby konsumentów z obszarów: jakość i zdrowie.
Rama Buttery o smaku maślanym zawiera niezbędne kwasy tłuszczowe potrzebne do prawidłowego wzrostu i rozwoju dziecka.
Nowa Rama Buttery o smaku maślanym jest dostępna w opakowaniu 500 g, sugerowana cena detaliczna 4,60 zł.
(maj)
Z najnowszego rynkowego raportu wynika, że w tym roku 24%...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....