„Jadło spod strzechy" to żywność przyrządzana w małych, przydomowych wytwórniach. Tradycyjny sposób przyprawiania, suszenia, kiszenia i obróbki, wykorzystanie ziół, przypraw korzennych i naturalnych procesów pasteryzacji - to wszystko zapewnia niepowtarzalny, domowy smak i zapach proponowanych produktów.
W asortymencie sklepu znaleźć można wędliny, przetwory z warzyw i owoców, produkty ekologiczne, nabiały, makarony, jaja, oleje, miody, herbaty, soki i nektary - wszystkie oparte na świeżych, wiejskich produktach, staropolskiej tradycji produkcji oraz w przystępnych cenach.
Sklep delikatesowy „Jadło spod strzechy" znaleźć można w Poznaniu w Centrum Handlowo-Biurowym Kupiec Poznański (II piętro, koło rotundy). Więcej szczegółów na http://www.kupiecpoznanski.pl/.
(M.D)
tagi: kupiec poznanski ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...