„Jadło spod strzechy" to żywność przyrządzana w małych, przydomowych wytwórniach. Tradycyjny sposób przyprawiania, suszenia, kiszenia i obróbki, wykorzystanie ziół, przypraw korzennych i naturalnych procesów pasteryzacji - to wszystko zapewnia niepowtarzalny, domowy smak i zapach proponowanych produktów.
W asortymencie sklepu znaleźć można wędliny, przetwory z warzyw i owoców, produkty ekologiczne, nabiały, makarony, jaja, oleje, miody, herbaty, soki i nektary - wszystkie oparte na świeżych, wiejskich produktach, staropolskiej tradycji produkcji oraz w przystępnych cenach.
Sklep delikatesowy „Jadło spod strzechy" znaleźć można w Poznaniu w Centrum Handlowo-Biurowym Kupiec Poznański (II piętro, koło rotundy). Więcej szczegółów na http://www.kupiecpoznanski.pl/.
(M.D)
tagi: kupiec poznanski ,
Subindeks dla tego sektora wyniósł tylko 47,9 pkt., co...
Historyczne wzrosty cen kakao i rosnąca presja kosztowa...
Orbico Polska i Lotus Bakeries podpisały strategiczną umowę...
Przepisy wygasają 5 czerwca...
Dwóch na trzech ankietowanych, zaciągając kredyt lub...
Mennica Skarbowa odnotowała około 50-procentowy wzrost...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...