„Jadło spod strzechy" to żywność przyrządzana w małych, przydomowych wytwórniach. Tradycyjny sposób przyprawiania, suszenia, kiszenia i obróbki, wykorzystanie ziół, przypraw korzennych i naturalnych procesów pasteryzacji - to wszystko zapewnia niepowtarzalny, domowy smak i zapach proponowanych produktów.
W asortymencie sklepu znaleźć można wędliny, przetwory z warzyw i owoców, produkty ekologiczne, nabiały, makarony, jaja, oleje, miody, herbaty, soki i nektary - wszystkie oparte na świeżych, wiejskich produktach, staropolskiej tradycji produkcji oraz w przystępnych cenach.
Sklep delikatesowy „Jadło spod strzechy" znaleźć można w Poznaniu w Centrum Handlowo-Biurowym Kupiec Poznański (II piętro, koło rotundy). Więcej szczegółów na http://www.kupiecpoznanski.pl/.
(M.D)
tagi: kupiec poznanski ,
21 listopada 2024 roku w wieku 68 lat zmarł Krzysztof Pakuła...
W październiku 2024 r. całkowita wartość sprzedaży w...
W tym roku Polacy planują mniej kosztowne święta niż...
Obie strony czeka kilka lat przygotowań...
Sztuczna inteligencja jest coraz mocniej wykorzystywana przez...
Ankietowani wskazali pięć rzeczy, których obecnie...
Do zmian muszą się dostosować także małe przedsiębiorstwa...
Z początkiem stycznia 2025 roku Polska obejmie rotacyjną...