Nowości

Nowości w ofercie „Pszczółki”

Środa, 26 stycznia 2011
Koktajlowy Mix - najnowsza propozycja Fabryki Cukierków „Pszczółka" w Lublinie - to karmelki owocowe z subtelnym dodatkiem alkoholu oblane czekoladą deserową. Na rynku już wkrótce pojawią się karmelki w czterech niepowtarzalnych smakach: malinówka, żurawinówka, wiśniówka i cytrynówka.

Karmelki owocowe „Koktajlowy Mix" to kolejna nowość w stale rozszerzanej ofercie Fabryki Cukierków „Pszczółka" Sp. z o.o. W ubiegłym roku firma wprowadziła na rynek ponad 10 nowych produktów, m.in. cukierki oblewane czekoladą, jak „Czekoladowy Debiut", „Czekoladowa Mieszanka Imieninowa", „Kulki Kibica" czy „Vegas".

„Dbamy o to by nasze produkty spełniały w jak największym stopniu oczekiwania rynku. Dlatego staramy się obserwować potrzeby klientów i rozszerzać ofertę o nowe propozycje, a także nieustannie unowocześniać proces wytwarzania wyrobów. Mamy nadzieję, że nasza najnowsza propozycja, wprowadzane właśnie do sprzedaży cukierki Koktajlowy Mix zdobędą uznanie konsumentów" - mówi Sławomir Majtyjaszczyk, prezes Fabryki Cukierków „Pszczółka" Sp. z o.o.

Produkcja cukierków drażerowanych czekoladą jest możliwa dzięki uruchomionej w 2010 roku w Lublinie najnowocześniejszej w Polsce linii produkcyjnej. Tworzą ją zaawansowane technologicznie maszyny cukiernicze wyprodukowane na specjalne zamówienie Fabryki Cukierków „Pszczółka" Sp. z o.o. przez renomowane koncerny zagraniczne, m.in. z Niemiec i Włoch. Cukierki pakowane są w kolorową folię metodą flow pack.

Fabryka Cukierków „Pszczółka" zajmuje się produkcją i sprzedażą karmelków twardych i nadziewanych w szerokim asortymencie. Firma stale rozwija się zwiększając możliwości produkcyjne i wzbogacając swoją ofertę o nowości produktowe. Posiada ugruntowaną pozycję na krajowym rynku cukierniczym i z sukcesem współpracuje z wieloma odbiorcami na terenie całej Polski, a także z coraz większą grupą klientów zagranicznych.

(Maja Święcka)

tagi: Pszczółka ,