Jak u babci, ale na szybko
Polacy kochają pierogi i pyzy, ale mają coraz mniej czasu, by robić je domu. Rozwiązaniem są gotowe produkty dostępne w większości sklepów spożywczych. Jednak klienci, pamiętając smak pierogów z dzieciństwa, nie dają się oszukać - szukają pierogów smakujących dokładnie tak jak te, które robiła babcia. Odpowiedzią na wymagania najbardziej wybrednych miłośników rodzimej kuchni jest właśnie Pyza Polska.
To nowa linia produktu w wersji Premium, w której znajdziemy cztery klasyczne smaki pierogów: z kapustą i grzybami, ruskie, z mięsem, truskawkami oraz pyzy z boczkiem. Firma ANITA, wiedząc, że Polacy wysoko cenią tradycyjny smak, użyła sprawdzonych receptur oraz najwyższej jakości składników. - Naszym celem było stworzenie wyrobów, które z jednej strony będą nawiązywały do tradycyjnej polskiej kuchni, z drugiej będą synonimem nowoczesnego stylu życia, gdzie pośpiech jest codziennością - tłumaczy Robert Serediuk, dyrektor handlowy firmy ANITA.
Nowoczesny design, tradycyjna jakość
Produkty wyróżnia odświeżony design - pięć kolorów opakowań nawiązuje do smaków pierogów i pyz, jakie znajdziemy w środku. Nowe logo Pyzy nie pozostawia zaś wątpliwości, że mamy do czynienia z kuchnią polską - przedstawia rysunek sympatycznej dziewczyny o słowiańskiej urodzie w sukience nawiązującej do poznańskiego stroju ludowego.
Seria Pyza Polska, podobnie jak inne produkty ANITY, będzie dostępna we wszystkich sklepach dyskontowych oraz supermarketach. Ze względu na rosnącą popularność kuchni polskiej za granicą firma część produkcji przeznacza na sprzedaż eksportową - Pyza Polska najdzie się więc na talerzach Brytyjczyków, Czechów, Litwinów, Niemców oraz mieszkańców innych krajów Unii Europejskiej.
Firma ANITA działa na polskim rynku od 1995 roku i jest największym producentem pierogów i pyz. Dbałość o najwyższą jakość i tradycyjny smak wytwarzanych produktów sprawia, że od lat z powodzeniem trafia w gusta i na talerze polskich rodzin. Obecnie, w związku z rozwojem firmy, ANITA na powierzchni ponad 5 ha buduje najnowocześniejszą w Polsce mroźnię. Po otwarciu obiektu stanie się jednym z największych pracodawców w miejscowości Działoszyn, gdzie posiada już dwa magazyny.
http://www.anita.pl/
(Maja Święcka)
tagi: Anita ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...