Tężeje na wszystkich świeżych owocach - również na kiwi i ananasach. Nie zawiera żelatyny zwierzęcej. Galatella jest doskonała do dekoracji i łączenia owoców, zarówno z ciastami jak i deserami.
Nowa propozycja Libelli jest szybka i łatwa w przyrządzeniu. Skierowana do wszystkich, którzy chcą w kilka chwil przygotować wyśmienity deser. Spełni oczekiwania zarówno doświadczonych, jak i tych, którzy w kuchni stawiają pierwsze kroki. Galatella to coś więcej niż galaretka. Dzięki idealnie dopracowanej recepturze oraz szybkości i łatwości przygotowania, Galatella gwarantuje kulinarny sukces każdemu, za każdym razem. Teraz błyskawicznie i łatwo przygotujesz swój ulubiony deser.
UWAGA! Żeluje podczas stygnięcia. Czas tężenia Galatelli wynosi do 30 minut w temperaturze pokojowej od momentu przygotowania.
Dostępna w dwóch wersjach: czerwona o smaku truskawkowym i żółta o smaku cytrynowym.
(Maja Święcka)
tagi: Libella ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...