Nowości

Wyśmienita pieczeń z Indykpolem

Czwartek, 09 grudnia 2010
Dzięki Indykpol przygotowanie pieczeni mięsnej jeszcze nigdy nie było tak proste! Dania oferowane są w przeznaczonych do pieczenia workach lub foremkach, które wystarczy wstawić do piekarnika.

Po prostym i szybkim przygotowaniu danie pięknie prezentuje się na półmisku, daje wrażenie w pełni samodzielnie przygotowanej potrawy.

Produkty są oferowane zarówno w tradycyjnych jak i nowatorskich smakach: udziec z indyka po staropolsku, filet z indyka maślany, polędwiczka z indyka z żurawiną, filet z kurczaka z sosem grzybowym, pierś z gęsi oraz udo z gęsi po szlachecku.

Jako mrożonki mogą być długo przechowywane, przy zachowaniu walorów zapachowych i smakowych. Dodatkową zaletą oferty jest jej zróżnicowana gramatura od 400 g do ponad 1 kg.

(M.D)

tagi: indykpol ,