Po prostym i szybkim przygotowaniu danie pięknie prezentuje się na półmisku, daje wrażenie w pełni samodzielnie przygotowanej potrawy.
Produkty są oferowane zarówno w tradycyjnych jak i nowatorskich smakach: udziec z indyka po staropolsku, filet z indyka maślany, polędwiczka z indyka z żurawiną, filet z kurczaka z sosem grzybowym, pierś z gęsi oraz udo z gęsi po szlachecku.
Jako mrożonki mogą być długo przechowywane, przy zachowaniu walorów zapachowych i smakowych. Dodatkową zaletą oferty jest jej zróżnicowana gramatura od 400 g do ponad 1 kg.
(M.D)
tagi: indykpol ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...