Po prostym i szybkim przygotowaniu danie pięknie prezentuje się na półmisku, daje wrażenie w pełni samodzielnie przygotowanej potrawy.
Produkty są oferowane zarówno w tradycyjnych jak i nowatorskich smakach: udziec z indyka po staropolsku, filet z indyka maślany, polędwiczka z indyka z żurawiną, filet z kurczaka z sosem grzybowym, pierś z gęsi oraz udo z gęsi po szlachecku.
Jako mrożonki mogą być długo przechowywane, przy zachowaniu walorów zapachowych i smakowych. Dodatkową zaletą oferty jest jej zróżnicowana gramatura od 400 g do ponad 1 kg.
(M.D)
tagi: indykpol ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...