Nowości

Ryby Abramczyk – steki z halibuta

Piątek, 03 grudnia 2010
Halibut biały marki Abramczyk sprowadzany jest z północnych rejonów Atlantyku oraz Oceanu Spokojnego. Jego mięso jest bogate w białko i tłuszcze, korzystnie wpływające na ludzki organizm i dostarczające niezbędnych wartości odżywczych. Halibut charakteryzuje się niepowtarzalnym, delikatnym smakiem, dając nieograniczone możliwości przyrządzania wykwintnych dań.

Ryby i owoce morza marki Abramczyk są produktami najwyższej jakości. Ich doskonałe walory smakowe i odżywcze wynikają z rygorystycznego podejścia do warunków ich połowu i transportu oraz wyboru odpowiednich odmian danych gatunków. Większość z nich żyje bowiem w krystalicznie czystych wodach oceanów lub pochodzi z ekolgicznych hodowli, w których stosuje się wyłącznie wyselekcjonowany pokarm, co w sposób bezpośredni wpływa na jakość produktów.

Gramatura: 500 g, 1000 g

Cena: 16,99 zł, 31,99 zł

(maj)

tagi: Abramczyk ,