Chleb żytnii pełnoziarnisty „Mestemacher" dostępny jest w kilkunastu wariantach smakowych (razowy, z musli, z ziarnem słonecznika, wielozbożowy, z otrębami pszennymi, czterozbożowy, z siemieniem lnianym, z pestką dyni i inne).
Pieczywo „Mestemacher" jest produkowane z najwyższej jakości składników, zgodnie ze standardami bezpieczeństwa i higieny na każdym etapie produkcji (IFS, HACCP). Dzięki procesowi pasteryzacji posiada dogodny, 6-miesięczny termin przydatności do spożycia.
(M.D)
tagi: „Mestemacher” ,
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...