Wielkość ziarenek i ich odpowiednia twardość sprawiają, że cukier perlisty jest odporny na wysoką temperaturę i podczas pieczenia nie zmienia konsystencji oraz zachowuje swój śnieżnobiały kolor.
Nowy produkt w portfolio marki Cukier Królewski na sklepowe półki trafi w twardym opakowaniu 250 g., wyposażonym w specjalne otwarcie ułatwiające dozowanie.
Sugerowana cena detaliczna cukru perlistego marki Cukier Królewski to ok. 3 zł.
(M.D)
tagi: Südzucker ,
Startujący niedługo system kaucyjny nie jest gotowy do...
Analiza 91 tys. cen detalicznych pokazała, że w lipcu...
To pierwsze tego typu rozwiązanie na polskim rynku, a dla...
Rozmowę kwalifikacyjną warto traktować jak dialog...
Zdaniem ekspertów, dane pokazują coraz większą...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...