Wielkość ziarenek i ich odpowiednia twardość sprawiają, że cukier perlisty jest odporny na wysoką temperaturę i podczas pieczenia nie zmienia konsystencji oraz zachowuje swój śnieżnobiały kolor.
Nowy produkt w portfolio marki Cukier Królewski na sklepowe półki trafi w twardym opakowaniu 250 g., wyposażonym w specjalne otwarcie ułatwiające dozowanie.
Sugerowana cena detaliczna cukru perlistego marki Cukier Królewski to ok. 3 zł.
(M.D)
tagi: Südzucker ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...