Wielkość ziarenek i ich odpowiednia twardość sprawiają, że cukier perlisty jest odporny na wysoką temperaturę i podczas pieczenia nie zmienia konsystencji oraz zachowuje swój śnieżnobiały kolor.
Nowy produkt w portfolio marki Cukier Królewski na sklepowe półki trafi w twardym opakowaniu 250 g., wyposażonym w specjalne otwarcie ułatwiające dozowanie.
Sugerowana cena detaliczna cukru perlistego marki Cukier Królewski to ok. 3 zł.
(M.D)
tagi: Südzucker ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...