GOUDA Z PAPRYKĄ I CHILI to ser typu holenderskiego produkowany w Lidzbarki Warmińskim z najwyższej jakości mleka, z użyciem czystych kultur bakterii fermentacji mlekowej. Efektem tej fermentacji jest charakterystyczny smak i aromat klasycznego sera Gouda wzbogacony delikatnym zapachem papryki czerwonej i wyczuwalnym lekko ostrym smakiem chili.
Produkt oferowany jest w blokach 3 kg i przeznaczony do sprzedaży na stoiskach z tradycyjną obsługą.
W sprzedaży: od września 2010
Opakowanie: blok 3 kg
(Maja Święcka)
tagi: Polmlek ,
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Inwestycja o wartości ponad 25 milionów euro pozwoliła na...
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...