Łosoś norweski wędzony GOLD to produkt, który doskonale sprawdzi się jako składnik sałatek i przekąsek a jako samodzielna potrawa uświetni każde przyjęcie.
Przygotowany został w procesie solenia na sucho - to tradycyjna metoda uszlachetniania smaku ryby, znacznie poprawiająca strukturę jej mięsa i wzbogacająca o dodatkowe walory smakowe.
Właściwa temperatura oraz prawidłowo przeprowadzony proces wędzenia łososia na zimno pozwalają podkreślić jego walory smakowe i odżywcze. Charakterystyczny wędzarniczy zapach dymu z drzewa bukowego dopełnia smaku całości.
(Monika Dawiec)
tagi: Lisner ,
Dzięki podpisanej z Axpo Polska umowie route-to-market sklepy...
Lidl jako pierwsza sieć handlowa zamontowała butelkomaty we...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....