Łosoś norweski wędzony GOLD to produkt, który doskonale sprawdzi się jako składnik sałatek i przekąsek a jako samodzielna potrawa uświetni każde przyjęcie.
Przygotowany został w procesie solenia na sucho - to tradycyjna metoda uszlachetniania smaku ryby, znacznie poprawiająca strukturę jej mięsa i wzbogacająca o dodatkowe walory smakowe.
Właściwa temperatura oraz prawidłowo przeprowadzony proces wędzenia łososia na zimno pozwalają podkreślić jego walory smakowe i odżywcze. Charakterystyczny wędzarniczy zapach dymu z drzewa bukowego dopełnia smaku całości.
(Monika Dawiec)
tagi: Lisner ,
Z analizy sklepowej ekspozycji, przeprowadzonej przez spółkę...
Od 1 czerwca 2025 roku Adam Manikowski objął funkcję Chief...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...
Może to sprzyjać podejmowaniu nieracjonalnych decyzji...
Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać...
Inflacja napędza spiralę...
Absurdów podatkowych nie brakuje...