Trend na pistacje nie słabnie – to jeden z najgorętszych smaków ostatnich sezonów. W odpowiedzi na tę popularność marka Nuii wprowadza nowy wariant – Śmietanka i Pistacje z Anatolii, kolejny etap w jej kulinarnej podróży.
Od lat zaprasza swoich konsumentów do odkrywania wyjątkowych smaków z różnych zakątków świata. Wraz z ambasadorem, Jasonem Momoa, inspiruje do poznawania nowych miejsc poprzez niepowtarzalne doznania smakowe. Nowy kierunek? Słoneczna Turcja! Anatolia od wieków słynie z jednych z najszlachetniejszych odmian pistacji. Drzewa pistacjowe, dojrzewające w gorącym południowym słońcu i otoczone majestatycznymi górskimi krajobrazami, czerpią z żyznej ziemi, co nadaje im intensywny, pełny smak. To właśnie ten wyjątkowy składnik stał się sercem nowej receptury Nuii – kremowych lodów ze śmietanką, pastą pistacjową i grubą warstwą chrupiącej białej czekolady z kawałkami prażonych pistacji.
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.