Nowości są zarazem odpowiedzią na istniejące tendencje grillowe - połączenie ketchupu z musztardą to bardzo popularny dodatek do potraw grillowych.
Również jest to oferta nowych smaków sosów, które nadadzą potrawom grillowym wyjątkowy duo smak - połączenie musztardy ze smakiem piwa oraz połączenie musztardy z prażoną cebulką.
Produkty Kamis są dla wszystkich, którzy poszukują nowych smaków i innowacji. Zostały przygotowane specjalnie na sezon grillowy.
DUO Musztarda z ketchupem KAMI zapowiada rychłe zakończenie odwiecznego sporu: musztarda kontra ketchup. Nie trzeba już wybierać, który dodatek jest lepszy, bo teraz mamy dwa w jednym produkcie. Całość ma gładką konsystencję i jasnoczerwony, apetyczny kolor. Smak tego miksu jest słodki z wyraźną, pomidorową nutą. Musztarda nadaje całości wyrazistości i charakteru.
DUO Musztarda o smaku piwa KAMIS to produkt, który łączy w sobie tradycyjny smak musztardy z bardzo grillowym smakiem piwa. To prawdziwy rarytas dla miłośników piwa, jak również dla wszystkich, którzy lubią próbować nowych smaków.
DUO Musztarda z prażoną cebulką KAMIS może stać się hitem niejednej imprezy grillowej. Połączenie kremowej musztardy z prażoną cebulką ma bardzo ciekawy smak, który świetnie komponuje się z grillowanymi mięsami, rybami, warzywami, hot-dogami, zapiekankami. Nadaje im charakter i smak. Ma wyrazisty, słodko-pikantny smak, gładką konsystencję i jasną barwę.
(Monika Dawiec)
tagi: Kamis ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...