Nowości są zarazem odpowiedzią na istniejące tendencje grillowe - połączenie ketchupu z musztardą to bardzo popularny dodatek do potraw grillowych.
Również jest to oferta nowych smaków sosów, które nadadzą potrawom grillowym wyjątkowy duo smak - połączenie musztardy ze smakiem piwa oraz połączenie musztardy z prażoną cebulką.
Produkty Kamis są dla wszystkich, którzy poszukują nowych smaków i innowacji. Zostały przygotowane specjalnie na sezon grillowy.
DUO Musztarda z ketchupem KAMI zapowiada rychłe zakończenie odwiecznego sporu: musztarda kontra ketchup. Nie trzeba już wybierać, który dodatek jest lepszy, bo teraz mamy dwa w jednym produkcie. Całość ma gładką konsystencję i jasnoczerwony, apetyczny kolor. Smak tego miksu jest słodki z wyraźną, pomidorową nutą. Musztarda nadaje całości wyrazistości i charakteru.
DUO Musztarda o smaku piwa KAMIS to produkt, który łączy w sobie tradycyjny smak musztardy z bardzo grillowym smakiem piwa. To prawdziwy rarytas dla miłośników piwa, jak również dla wszystkich, którzy lubią próbować nowych smaków.
DUO Musztarda z prażoną cebulką KAMIS może stać się hitem niejednej imprezy grillowej. Połączenie kremowej musztardy z prażoną cebulką ma bardzo ciekawy smak, który świetnie komponuje się z grillowanymi mięsami, rybami, warzywami, hot-dogami, zapiekankami. Nadaje im charakter i smak. Ma wyrazisty, słodko-pikantny smak, gładką konsystencję i jasną barwę.
(Monika Dawiec)
tagi: Kamis ,
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Bartosz Olejarski został powołany na stanowisko Dyrektora...
W maju br. ceny w sklepach spożywczych wzrosły średnio rok...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...