Według organizatorów targów – wystawcy zaprezentowali ponad 180 000 pozycji asortymentowych z kategorii żywności i napojów, wśród których prym wiodły wyroby czekoladowe, sery, oliwy, herbaty, przyprawy, a także tysiące produktów naturalnych i ekologicznych. Targi skierowane były głównie do kupców z całego świata, których liczba w tym roku przekroczyła 24 000.
Stoiska wystawców zlokalizowane były na dwóch poziomach. Już przy samym wejściu do hali dało się zauważyć, że prym wiodły duże, narodowe stoiska opatrzone nazwą państwa, barwami oraz elementami związanymi z danym krajem, bądź regionem.
tagi: Fancy Food Show , Jacob K. Javits Convention Center , Nowy Jork , targi , wystawcy , FMCG ,
Naczelny Sąd Administracyjny wydał wyrok potwierdzający...
Bolt ogłasza powołanie Łukasza Turczyńskiego na stanowisko...
W kwietniu br. codzienne zakupy w sklepach zdrożały średnio...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...