Nowości

Kresto BIO słonecznik 100 g

Poniedziałek, 14 października 2024
Ziarna słonecznika mają szerokie zastosowanie w kuchni – można je dodawać praktycznie do wszystkich dań zarówno słodkich, takich jak owsianki, jak i do sosów, dań mięsnych i rybnych czy wegetariańskich.
Świetnie sprawdzają się jako np. składnik pieczywa, sałatek czy deserów. Słonecznik łuskany BIO KRESTO pochodzi z gospodarstw ekologicznych, w których duży nacisk kładzie się na ochronę środowiska, ze szczególnym uwzględnieniem jakości gleby, powietrza oraz wody. Jego produkcja odbywa się bez użycia środków ochrony roślin i nawozów sztucznych oraz innych chemicznych preparatów, np. w postaci fumigacji chemicznej.

www.vog.pl/kresto-opis/



tagi: rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,