Nowości

Masa krówkowa BAKALLAND o smaku kakaowym

Wtorek, 29 czerwca 2010
Firma BAKALLAND rozszerzyła linię mas krówkowych o kolejny produkt.  Nowa masa krówkowa o smaku kakaowym to już czwarta propozycja z tej serii, która od czerwca br. dostępna jest w sprzedaży.

Odpowiadając na rosnące zapotrzebowanie rynku na artykuły wysokiej jakości a zarazem łatwe i szybkie w przygotowaniu, firma Bakalland  zaoferowała  konsumentom produkt spełniający ich oczekiwania - masę krówkową o smaku kakaowym.

"Do tej pory w asortymencie firmy BAKALLAND znajdowały się masy do ciast - makowa i szarlotkowa - oraz trzy wersje smakowe mas krówkowych. Te ostatnie wprowadzone do portfolio w ubiegłym roku okazały się naszym hitem" - mówi Milena Wysokińska, Brand Manager BAKALLAND. -  "Dlatego zdecydowaliśmy się na wprowadzenie czwartego smaku. Wierzymy, że nowa masa o smaku kakaowym również przypadnie Polakom do gustu i na stałe zagości we wszystkich domach."

Masa krówkowa o smaku kakaowym to produkt całkowicie naturalny. Nie zawiera konserwantów i stanowi zdrowy dodatek do ciast i deserów. Z pewnością zwróci uwagę konsumentów wspaniałym smakiem i przystępną ceną a różnorodne zastosowanie skusi nie jedną panią domu.  Masa jest bardzo łatwa w użyciu - zamknięta została w puszce (400 g) z wygodnym otwarciem easy open, umożliwiającym sięgnięcie po nią w każdej chwili. Nie wymaga kilkugodzinnego gotowania - po otwarciu jest od razu gotowa do użycia.

Masy krówkowe Bakalland o smaku kakaowym, cena opakowania to około 5 zł za 400 g.

(Maja Święcka)

tagi: bakalland ,