Odpowiadając na rosnące zapotrzebowanie rynku na artykuły wysokiej jakości a zarazem łatwe i szybkie w przygotowaniu, firma Bakalland zaoferowała konsumentom produkt spełniający ich oczekiwania - masę krówkową o smaku kakaowym.
"Do tej pory w asortymencie firmy BAKALLAND znajdowały się masy do ciast - makowa i szarlotkowa - oraz trzy wersje smakowe mas krówkowych. Te ostatnie wprowadzone do portfolio w ubiegłym roku okazały się naszym hitem" - mówi Milena Wysokińska, Brand Manager BAKALLAND. - "Dlatego zdecydowaliśmy się na wprowadzenie czwartego smaku. Wierzymy, że nowa masa o smaku kakaowym również przypadnie Polakom do gustu i na stałe zagości we wszystkich domach."
Masa krówkowa o smaku kakaowym to produkt całkowicie naturalny. Nie zawiera konserwantów i stanowi zdrowy dodatek do ciast i deserów. Z pewnością zwróci uwagę konsumentów wspaniałym smakiem i przystępną ceną a różnorodne zastosowanie skusi nie jedną panią domu. Masa jest bardzo łatwa w użyciu - zamknięta została w puszce (400 g) z wygodnym otwarciem easy open, umożliwiającym sięgnięcie po nią w każdej chwili. Nie wymaga kilkugodzinnego gotowania - po otwarciu jest od razu gotowa do użycia.
Masy krówkowe Bakalland o smaku kakaowym, cena opakowania to około 5 zł za 400 g.
(Maja Święcka)
tagi: bakalland ,
„Nagroda Orła ESG to dla nas ogromne wyróżnienie” - z...
Wojna cenowa między największymi na rynku dyskontami jest...
Żabka oficjalnie otworzyła nowoczesne centrum logistyczne w...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...