Nowości

Czekoladowe przysmaki z dodatkową porcją magnezu

Poniedziałek, 10 czerwca 2024
Marka E.Wedel wprowadziła linię produktów Wedel plus magnez przeznaczoną dla osób, które w produktach spożywczych szukają dodatkowego źródła magnezu.
W jej skład wchodzą klasyczne tabliczki czekolady: mleczna i gorzka 50%, których już dwa paski dostarczają 40% RWS. Dodatkowo w nowej linii znajdziemy dwa batony czekoladowe i dwa wegańskie na bazie daktyli. Te ostatnie certyfikowane są symbolem V-Label, mają prosty skład i zawierają naturalnie występujące cukry, zaś wszystkie mają także pyszne dodatki, tj. migdały, wiśnie, orzechy arachidowe czy maliny.

www.wedel.pl



tagi: rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,