Nowości

Migdały BIO KRESTO

Wtorek, 16 kwietnia 2024
Migdały BIO KRESTO pochodzą z gospodarstw ekologicznych, w których duży nacisk kładzie się na ochronę środowiska, ze szczególnym uwzględnieniem jakości gleby, powietrza oraz wody. Ich produkcja odbywa się bez użycia środków ochrony roślin czy nawozów sztucznych.
W migdałach znajdziemy m.in. witaminę E, która pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym, magnez wspierający właściwe działanie mięśni oraz zmniejszający uczucie znużenia, fosfor przyczyniający się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego i potas wspomagający prawidłowe funkcjonowanie mięśni i układu nerwowego.

www.Vog.pl



tagi: Migdały BIO KRESTO , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,