Nowości

Smak Wielkanocnej Tradycji z Masą Makową Helio w nowym opakowaniu doypack

Piątek, 08 marca 2024
W tym sezonie wielkanocnym Helio zaprasza do odkrycia tradycyjnego smaku z nowym wymiarem. Nasza Masa Makowa Helio to hołd dla klasycznych receptur, doskonałych składników i wyjątkowych potraw, które sprawią, że świąteczny stół będzie wyjątkowy.
Masy makowe HELIO swoją wyjątkowość zawdzięczają nie tylko najlepszemu gatunkowi maku, ale również dobrze zbalansowanym proporcjom bakalii, rodzynek oraz skórki pomarańczowej. To doskonała baza do przygotowywania dań i gotowe nadzienie do ciasta. Masa makowa HELIO to produkt uhonorowany m.in. laurami konsumenckimi i branżowymi, w tym tytułem Produkt na medal Pani Domu, czy Medalem Europejskim. Teraz w nowym opakowaniu!

Masa Makowa Helio staje się kluczowym elementem wielkanocnego menu. Dodaj odrobinę wyjątkowego smaku do swoich wypieków, jak mazurki, babeczki, czy ciasta. Możliwości wykorzystania są nieograniczone - od tradycyjnych, po nowoczesne, od prostych, po wyszukane. Pozwól sobie na kreatywność i odkryj nowe smaki i naszą masę w nowym opakowaniu doypack!




tagi: Wielkanoc , Masa Makowa , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,