Firma E.Wedel rozpoczyna rekrutację osób do panelu sensorycznego, gwarantuje niezwykle przyjemną pracę w zabytkowym, a zarazem nowoczesnym miejscu - fabryce Wedla przy Zamoyskiego, owianym nutą historii, gdzie wszechobecny jest zapach czekolady.
Dodatkowe atuty to możliwość kosztowania produktów Wedla, jednej z najbardziej lubianych przez Polaków marek oraz dyskutowanie na temat subtelności smaków.
Wedel, wprowadzając na rynek nowe produkty, zawsze kieruje się tym aby wywoływać uśmiech na twarzach swoich konsumentów, wpasowując się w ich gusta i potrzeby. Ponieważ to konsumenci są najlepszymi recenzentami produktu, Wedel zaprasza tych, którzy nie wyobrażają sobie życia bez czekolady do aplikowania na stanowisko degustatora słodkich wyrobów Wedla.
Kandydaci, którzy spełnią podstawowe kryteria takie jak:
- Dyspozycyjność od wtorku do czwartku w godzinach 10-16
- Nie palą papierosów
- Otwartość na odkrywanie nowych smaków
- Potrafiący pracować w zespole
- Mieszkający w Warszawie lub okolicach
oraz przekonają, że to właśnie oni są idealnymi kandydatami na degustatorów, zostaną przebadani pod względem wrażliwości sensorycznej oraz zdolności rozróżniania smaków, zapachów i kolorów. Po zakwalifikowaniu się do grona degustatorów czekają ich szkolenia, które rozwiną ich zdolności sensoryczne i wyostrzą zmysły, dzięki czemu staną się profesjonalnymi degustatorami o wysublimowanym podniebieniu.
Chęć nawiązania współpracy można zgłosić telefonicznie pod numerami:
0 801 811 011 lub 22 349 1412 (opłata według taryfy lokalnej)
30 słodkich miejsc pracy czeka.
(Maja Święcka)
tagi: Wedel ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...