Fabryka Cukierków „Pszczółka" zajmuje się produkcją i sprzedażą karmelków twardych i nadziewanych w szerokim asortymencie. Firma stale rozwija się zwiększając możliwości produkcyjne i wzbogacając swoją ofertę o nowości.
Posiada ugruntowaną pozycję na krajowym rynku cukierniczym i z sukcesem współpracuje z wieloma odbiorcami na terenie całej Polski, a także z coraz większą grupą klientów zagranicznych.
(Monika Dawiec)
tagi: pszczółka ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...