Nowości

Bake Rolls bekonowe

Środa, 21 kwietnia 2010
Już wkrótce na sklepowych półkach pojawią się bekonowe Bake Rollsy, obok dotychczas dostępnych na polskim rynku smaków czosnkowego i pizzowego. Bake Rolls to świetna przekąska na pikniku, w restauracji czy w domu. Kółeczka chlebowe można chrupać same, mogą też być uzupełnieniem do deski serów czy wędlin, a nawet dodatkiem do sałatek i zup.

Opakowanie Bake Rollsów jest na tyle poręczne, że zmieści się do każdej torby, a tym bardziej do piknikowego kosza. Chlebowe chrupki są idealne, by podzielić się nimi z bliskimi. Na imprezie, w czasie szkolnej przerwy, czy w pracy - chrupać można wszędzie i o każdej porze.

Najwyższą jakość produktów firmy Chipita Poland potwierdzają Certyfikaty Jakości świadczące o zgodności z normami IFS (Międzynarodowego Standardu Żywności), HACCP (Analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli) oraz zgodności z normami jakościowymi AIB (Amerykańskiego Instytutu Piekarnictwa).

(maj)

tagi: Bake Rollsy ,