Nowości

Przeciery owocowe: Truskawki, Wiśnie oraz Mango & Brzoskwinie

Środa, 14 grudnia 2022
Herbapol-Lublin rozwija asortyment, wprowadzając ciekawą nowość, jaką są przeciery owocowe. To produkty dżemowe w innowacyjnej formie i opakowaniu. Wyróżnia je mnogość kulinarnych zastosowań. Można ich używać do wszelkich domowych ciast i deserów, naleśników, omletów, gofrów, owsianki czy smoothies, a także wielu innych dań i przekąsek, zgodnie z indywidualnymi preferencjami. Przeciery wyróżnia ponadto łatwość i szybkość użycia. Opakowanie typu pouch wystarczy odkręcić, wycisnąć przecier i polać nim potrawę. Nowości są dostępne w trzech lubianych wariantach smakowych: Truskawki, Wiśnie oraz Mango & Brzoskwinie.

tagi: Herbapol-Lublin , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,