Najnowszy produkt lubelskiej fabryki słodyczy to małe chrupki w kształcie gwiazdek i kółeczek oblane białą i deserową czekoladą. Fiku Miku są smaczną, drobną przekąską dla dzieci i nie tylko. Produkt pakowany jest w karton zbiorczy o wadze 1,2 kg.
"Pierwsze partie naszych chrupek trafiły już do sklepów. To kolejna nowość w tym roku z którą wiążemy duże nadzieje. Liczymy, że podobnie jak cukierki oblewane czekoladą - Mieszanka Imieninowa i Czekoladowy Debiut, przypadną do gustu naszym klientom" - mówi Mariola Bujacz, Dyrektor Oddziału KSC S.A - Fabryki Cukierków „Pszczółka" w Lublinie.
Fabryka Cukierków „Pszczółka" zajmuje się produkcją i sprzedażą karmelków twardych i nadziewanych w szerokim asortymencie. Firma stale rozwija się zwiększając możliwości produkcyjne i wzbogacając swoją ofertę o nowości. Posiada ugruntowaną pozycję na krajowym rynku cukierniczym i z sukcesem współpracuje z wieloma odbiorcami na terenie całej Polski, a także z coraz większą grupą klientów zagranicznych.
(Maja Święcka)
tagi: Pszczółka ,
Restauracje działające w sieci Sfinks Polska wypracowały w...
Anna Miernikiewicz objęła stanowisko Prezes Zarządu VIVE...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...