Marka „Herbowe" odznacza się wyjątkowym aromatem oraz najwyższą jakością. Wyroby z tej serii chełpią się wybitnymi walorami smakowymi, będącymi skutkiem długotrwałego wędzenia oraz leżakowania mięsa w marynatach pełnych mieszanek ziół oraz przypraw.
Tradycyjny sposób produkcji wędlin marki „Herbowe" pozwala na całkowitą rezygnację z użycia środków wiążących, mających często niekorzystny wpływ na smak i aromat wędlin, nadając im posmak sztuczności. Co bardzo istotne, wyroby z linii „Herbowe" stawiają na jakość. W procesie produkcyjnym z 1,2 kg mięsa, powstaje dokładnie 1 kg szynki, bądź schabu, spełniającego najbardziej wygórowane wymagania konsumentów.
W sklepach dostępne są trzy niepowtarzalne produkty z tej serii: „Szynka Herbowa", „Szynka polska Herbowa",„Schab Herbowy".
(A.S.)
tagi: Pamso ,
„Nagroda Orła ESG to dla nas ogromne wyróżnienie” - z...
Wojna cenowa między największymi na rynku dyskontami jest...
Żabka oficjalnie otworzyła nowoczesne centrum logistyczne w...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...