Nowości

Wędliny z herbem w nazwie...

Wtorek, 06 kwietnia 2010
Specjalnie dla wybrednych smakoszy, przywiązanych do tradycji i smaków z dzieciństwa, Zakłady Mięsna Pamso S.A. rozpoczęły produkcję nowej linii wyrobów o nazwie „Herbowe".

Marka „Herbowe" odznacza się wyjątkowym aromatem oraz najwyższą jakością. Wyroby z tej serii chełpią się wybitnymi walorami smakowymi, będącymi  skutkiem długotrwałego wędzenia oraz leżakowania mięsa w marynatach pełnych mieszanek ziół oraz przypraw.

Tradycyjny sposób produkcji wędlin marki „Herbowe" pozwala na całkowitą rezygnację z użycia środków wiążących, mających często niekorzystny wpływ na smak i aromat wędlin, nadając im posmak sztuczności. Co bardzo istotne, wyroby z linii „Herbowe" stawiają na jakość. W procesie produkcyjnym z 1,2 kg mięsa, powstaje dokładnie 1 kg szynki, bądź schabu, spełniającego najbardziej wygórowane wymagania konsumentów.

W sklepach dostępne są trzy niepowtarzalne produkty z tej serii: „Szynka Herbowa", „Szynka polska Herbowa",„Schab Herbowy".

(A.S.)

tagi: Pamso ,