Marka „Herbowe" odznacza się wyjątkowym aromatem oraz najwyższą jakością. Wyroby z tej serii chełpią się wybitnymi walorami smakowymi, będącymi skutkiem długotrwałego wędzenia oraz leżakowania mięsa w marynatach pełnych mieszanek ziół oraz przypraw.
Tradycyjny sposób produkcji wędlin marki „Herbowe" pozwala na całkowitą rezygnację z użycia środków wiążących, mających często niekorzystny wpływ na smak i aromat wędlin, nadając im posmak sztuczności. Co bardzo istotne, wyroby z linii „Herbowe" stawiają na jakość. W procesie produkcyjnym z 1,2 kg mięsa, powstaje dokładnie 1 kg szynki, bądź schabu, spełniającego najbardziej wygórowane wymagania konsumentów.
W sklepach dostępne są trzy niepowtarzalne produkty z tej serii: „Szynka Herbowa", „Szynka polska Herbowa",„Schab Herbowy".
(A.S.)
tagi: Pamso ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...