Nowości

Wielkanocna Kuchnia Sertop

Wtorek, 12 kwietnia 2022
- Czy wiecie, że serki topione można na wiele sposobów wykorzystać do przygotowania wielkanocnych potraw? Produkty te dają nieograniczone możliwości kulinarne – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. Przede wszystkim to idealna baza do zabielania zup i zagęszczania różnego rodzaju sosów. W warzywnymi dodatkami tworzą szeroki wachlarz past do pieczywa, faszerowanych jajek czy mięs. Wzbogacają znane nam dania, na przykład babkę ziemniaczaną lub serowy pasztet z królika, tworząc nowe ciekawe doznania smakowe. A dobry przepis i polskie produkty do podstawa na udane wielkanocne biesiadowanie przy stole.
Więcej inspiracji znaleźć można na blogu kulinarnym Sertop www.serkiwkuchni.pl

2.jpg

1.jpg


tagi: Sertop , Wielkanocna Kuchnia , rynek spożywczy , sprzedaż handel , konsument , FMCG , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy ,