Dla osób, które cenią w kuchni każdy szczegół marka WINIARY przygotowała wyjątkowy produkt - Bulion na żeberkach. Jego sekret tkwi w łatwości i szybkości stosowania - pozwala przygotować dania bazujące na żeberkach, bez ich długotrwałego duszenia, za to z esencją ich unikalnego smaku.
Dzięki zdecydowanemu, charakterystycznemu smakowi, zakres stosowania bulionu jest bardzo szeroki - świetnie nadaje się do przygotowywania zarówno zup jak i drugich dań wydobywając z nich pełen aromatu, żeberkowy bukiet. Dzięki jej zastosowaniu, bazujące na ciemnym mięsie zupy, takie jak krupnik, kapuśniak, ogórkowa czy żurek, zyskują bliski wielu podniebieniom, rozpoznawalny smak duszonych żeberek. Dodana do bigosu, gulaszu lub duszonego mięsa nadaje im cenionej przez smakoszy, wyrazistości.
Bulion dostępny jest w sprzedaży od stycznia, kiedy zmęczeni zimą, chętnie spożywamy rozgrzewające, tradycyjne dania, do których jest świetnym dodatkiem.
Dostępne gramatury Bulionu na żeberkach WINIARY: 60 g (w sugerowanej cenie 1,85 zł) oraz
120 g (w sugerowanej cenie 3,60 zł).
(Maja Święcka)
tagi: Winiary ,
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Żabka Polska, jako pierwsza sieć handlowa w Polsce zdobyła...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...