Na rynku pojawiły się oryginalne i zaskakujące 3 smaki dipów śmietanowych typu crème fraiche z: czosnkiem i ziołami, karmelizowaną cebulką i cheddarem oraz pomidorami, papryką i chili. Połączenie śmietanki 18% z charakterystycznymi dodatkami, daje nowoczesny i pyszny efekt. Dobrze sprawdza się w potrawach na zimno, a także na ciepło – nie warzy się, a przy tym wzbogaca smak. Produkty zawierają kultury bakterii. Dostępne są w praktycznych kubeczkach 180 g.
tagi: SM Mlekpol , dipy śmietanowe , rynek spożywczy , FMCG , sprzedaż , handel , konsument , przemysł spożywczy ,
Eksperci ostrzegają jednak, że efekty mogą nie przewyższyć...
Łukasz Chałaczkiewicz awansował na Dyrektora Generalnego...
Planowana przez rząd podwyżka akcyzy na alkohol – o 15% w...
Inflacja to dziś największa obawa liderów biznesu –...
Eksperci przewidują dalszy wzrost popularności tej formy...
Nasilają się konflikty na wsi wraz z napływem nowych...
Główny Inspektor Pracy ocenia projekt pozytywnie, widząc w...
Forum Obywatelskiego Rozwoju (FOR) alarmuje: projekt ustawy o...