Skład:
ryż, marchew, fasola szparagowa zielona, cukinia, papryka czerwona, papryka zielona, papryka żółta, cebula, przyprawa paprykowo-ziołowa.
Sposób przygotowania:
Zawartość torebki (bez rozmrażania) wsypać na niewielką ilość rozgrzanego tłuszczu. Smażyć pod przykryciem do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając. Dodać do smaku przyprawę dołączoną do opakowania i wymieszać całość.
Cena: od 4 zł za opakowanie
(maj)
tagi: Fritar ,
ZPPM podsumowuje osiągnięcia dla rolnictwa i sektora...
Od 12 czerwca Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego...
W maju br. liczba wizyt wzrosła rok do roku w każdym badanym...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...