Skład:
ziemniak ćwiartki podsmażony, brokuł, marchew, cebula, kukurydza, fasola szparagowa żółta, przyprawa - zioła prowansalskie.
Sposób przygotowania:
Zawartość torebki (bez rozmrażania) wsypać na niewielką ilość rozgrzanego tłuszczu. Smażyć pod przykryciem do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając. Dodać do smaku przyprawę dołączoną do opakowania i wymieszać całość.
Cena: od 4 zł za opakowanie
(maj)
tagi: Fritar ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...