Skład:
ziemniak ćwiartki podsmażony, brokuł, marchew, cebula, kukurydza, fasola szparagowa żółta, przyprawa - zioła prowansalskie.
Sposób przygotowania:
Zawartość torebki (bez rozmrażania) wsypać na niewielką ilość rozgrzanego tłuszczu. Smażyć pod przykryciem do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając. Dodać do smaku przyprawę dołączoną do opakowania i wymieszać całość.
Cena: od 4 zł za opakowanie
(maj)
tagi: Fritar ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...