Nowości

Kiełbasa Ślōnsko ze Śląska i Tradycyjne Krupnioki Śląskie

Wtorek, 08 czerwca 2021
Zrobione po Ślōnsku, czyli porządnie, z najlepszych składników, fest przyprawione i od serca – bo jedzenie ma sprawiać przyjemność i łączyć ludzi. Takie są produkty Madej Wróbel z samego serca Śląska. Wśród nowości w ofercie grillowej znajdziemy Kiełbasę Ślōnsko ze Śląska doprawioną autorską mieszanką przypraw z wyraźnym akcentem gorczycy oraz grubo mielonego pieprzu. Kolejną pozycją obowiązkową na grilla są Tradycyjne Krupnioki Śląskie, uhonorowane znakiem „Chronione Oznaczenie Geograficzne” za skład i ściśle przestrzegany proces produkcji.

tagi: Madej Wróbel , Kiełbasa Ślōnsko ze Śląska , Tradycyjne Krupnioki Śląskie , wędliny , rynek spożywczy , FMCG , rynek spożywczy ,