Jabłecznik-Fix - jabłka dodawane do wypieków mogą powodować powstawanie zakalca. Jabłecznik-Fix stabilizuje jabłka, zatrzymując ich sok. Dzięki temu zarówno ciasto jak i same owoce zachowują wspaniały smak, aromat oraz właściwą konsystencję.
Fix do karpatek - produkt znacznie ułatwiający proces przygotowania karpatki, ogranicza nasiąkanie ciasta kremem. Z dodatkiem Fixu wypiek zawsze wyrośnie
Sernik-Fix - to dodatek wiążący wodę z twarogu, dzięki czemu ciasto jest puszyste, delikatne i odpowiednio wyrośnięte. Produkt znakomicie sprawdza się przy użyciu gotowych twarogów, co pozwala znacznie skrócić czas jego przygotowania.
Nowa seria Fixów firmy Dr. Oetker wpisuje się w trend coraz popularniejszych produktów ułatwiających pieczenie ciast. Wykonane własnoręcznie, pyszne wypieki są najlepszym sposobem, w jaki można wyrazić sympatię, przyjaźń czy troskę o bliskich. Dlatego dla wielu gospodyń, także tych początkujących, tak ważne jest, aby były one zawsze udane i smaczne. Dr. Oetker nowe Fixy kieruje właśnie do wszystkich miłośników pieczenia ciast. Produkt będzie dostępny na rynku od początku 2010 roku.
(Tomasz Masal)
tagi: Dr. Oetker ,
Producenci napojów zawiązali spółkę akcyjną KAUCJA.PL –...
Według analizy ponad 86 tys. cen detalicznych, w październiku...
Spółka HELIO osiągnęła historyczne wyniki sprzedażowe...
Ankietowani wskazali pięć rzeczy, których obecnie...
Do zmian muszą się dostosować także małe przedsiębiorstwa...
Z początkiem stycznia 2025 roku Polska obejmie rotacyjną...
Najpopularniejszym instrumentem oszczędzania w tej grupie...
Firmy muszą zmienić podejście do zużycia energii...