Nowości

Cisowianka PERLAGE – szampańskie bąbelki

Czwartek, 14 stycznia 2010
Cisowianka po raz kolejny wytycza trendy na rynku wód. Na sklepowe półki trafił właśnie najnowszy produkt - Cisowianka PERLAGE. Perlage to specjalna metoda nasycania wody dwutlenkiem węgla, dzięki której powstaje musowanie charakterystyczne dla wysokiej klasy win i szampanów. Perlage sprawia, że bąbelki uwalniają się wolniej i są znacznie drobniejsze, tym samym woda staje się niezwykle delikatna i subtelna. Metoda ta stosowana jest tylko w niektórych światowych produktach, np. w wodach mineralnych klasy premium.

Nowy produkt Cisowianki to nie tylko wyjątkowa woda, ale także niespotykane opakowanie. Cisowianka PERLAGE dostępna jest w nowej butelce o pojemności 0,7 wykonanej z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie zalety plastiku oraz estetykę szkła. Dzięki temu butelka jest bardzo elegancka, a jednocześnie lekka i nietłukąca, a więc pozbawiona wad szkła. Dla wielu osób butelka szklana o pojemności 0,7l jest poważnym ograniczeniem ze względu na wagę opakowania. Z Cisowianką PERLAGE nie ma tego problemu, dzięki czemu może ona być z łatwością użyta do różnego rodzaju domowych uroczystości, wykwintnych przyjęć czy biznesowych spotkań. Głębokie, butelkowe kolory, a także tradycyjny kształt butelki i papierowa etykieta dodają jej szyku czyniąc z niej prawdziwą ozdobę stołu. Warto także podkreślić, że Cisowianka PERLEGE jest nasycana naturalnym dwutlenkiem węgla.

Cisowianka PERLAGE to poszerzenie oferty firmy zgodnie z konsekwentnie realizowaną strategią dostarczania konsumentom tylko najwyższej jakości i w pełni naturalnych produktów. Nadal dostępne będą opakowania o pojemności 0,7 wyposażone w sportowe zamknięcia, a także tradycyjne butelki 1,5 l, 0,5l oraz Cisowianka 0,33 w całości dedykowana budowie studni w Sudanie Południowym.

Cisowianka w nowych butelkach 0,7 występuje w wersji średnionasyconej dwutlenkiem węgla metodą Perlage oraz w wersji niegazowanej.


(Maja Święcka) 

 

tagi: Cisowianka ,