Linia Wiejska Spiżarnia jest indywidualną ścieżką produkcji w Viando. Aby przybliżyć klientom smak tradycyjnych polskich wyrobów firma zainwestowała w specjalną wędzarnię do obróbki cieplnej. Produkty przechodzą długi proces przygotowywania zanim trafią na sklepowe półki. Wyroby z linii Wiejska Spiżarnia smakiem i aromatem nawiązują do staropolskich produktów domowej roboty.
Nowa linia jest ekskluzywną propozycją dla klientów, która składa się z produktów najwyższej jakości. Wytrawni smakosze mogą delektować się smakiem i aromatem Szynki książęcej oraz Karkówki. Dla wymagających konsumentów firma przygotowała Szynkę kruchą oraz Kiełbasę kruchą, które z pewnością znajdą swoich zagorzałych amatorów. Zwłaszcza przed świętami. Delikatne podniebienia podbije Schab oraz Szynka ze strychu, które wprost rozpływają się w ustach. Kolejny produkt z linii Wiejska Spiżarnia to aromatyczna Kiełbasa Podwawelska - wyrób, który przypadnie do gustu osobom ceniącym sobie tradycyjną kuchnię.
Podczas pracy nad nową linią produktową firma chciała, żeby konsumenci delektując się wyrobami wrócili wspomnieniami do smaku tradycyjnych staropolskich wyrobów z wiejskiej spiżarni.
(Maja Święcka)
tagi: Viando ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...