Linia Wiejska Spiżarnia jest indywidualną ścieżką produkcji w Viando. Aby przybliżyć klientom smak tradycyjnych polskich wyrobów firma zainwestowała w specjalną wędzarnię do obróbki cieplnej. Produkty przechodzą długi proces przygotowywania zanim trafią na sklepowe półki. Wyroby z linii Wiejska Spiżarnia smakiem i aromatem nawiązują do staropolskich produktów domowej roboty.
Nowa linia jest ekskluzywną propozycją dla klientów, która składa się z produktów najwyższej jakości. Wytrawni smakosze mogą delektować się smakiem i aromatem Szynki książęcej oraz Karkówki. Dla wymagających konsumentów firma przygotowała Szynkę kruchą oraz Kiełbasę kruchą, które z pewnością znajdą swoich zagorzałych amatorów. Zwłaszcza przed świętami. Delikatne podniebienia podbije Schab oraz Szynka ze strychu, które wprost rozpływają się w ustach. Kolejny produkt z linii Wiejska Spiżarnia to aromatyczna Kiełbasa Podwawelska - wyrób, który przypadnie do gustu osobom ceniącym sobie tradycyjną kuchnię.
Podczas pracy nad nową linią produktową firma chciała, żeby konsumenci delektując się wyrobami wrócili wspomnieniami do smaku tradycyjnych staropolskich wyrobów z wiejskiej spiżarni.
(Maja Święcka)
tagi: Viando ,
Związek Polskich Przetwórców Mleka apeluje o utrzymanie...
W maju rdr. spadł ruch w placówkach sieci fast food – w...
W maju br. kawa mielona zdrożała rdr. w sklepach o 25,1%, a...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...
W UE co roku wytwarza się ponad 2,2 mld t odpadów...