„Najczęściej oliwki pojawiają się w Polsce w sałatkach i na pizzy. Nie są tak powszechne jak w Hiszpanii. Jesteśmy bardzo zadowolenia ze współpracy z firmą Platan, która dostarcza nam oliwki La Pedriza, dzięki którym nasze bułki zyskały na jakości" - mówi Piotr Lubaszka, właściciel Galerii Wypieków.
Zdrowotne właściwości wynikające z jedzenia pieczywa, w połączeniu z oliwkami, dają nam pewność, że zaczniemy dzień zdrowo i z dużą ilością energii.
(Maja Święcka)
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...