Pandemia koronawirusa jest świetnym sprawdzianem umiejętności szybkiego reagowania i adaptacji asortymentu do potrzeb klientów. Oprócz maseczek i płynów dezynfekujących, warto lepiej wyeksponować niektóre kategorie produktów spożywczych. Które dokładnie? Na to pytanie odpowiada dr Marek Borowiński, znany jako Shop Doctor.
tagi: Merchandising , czas , pandemi , koronawirus , porady , kategorie , produktów ,
Ruch w centrach i galeriach handlowych spadł w zeszłym roku o...
Zakład produkcyjny detergentów Henkel Polska w Raciborzu ma...
Analiza ponad 76,7 tys. cen detalicznych wykazała, że w...
Próby cyberataków to codzienność większości polskich firm...
W tym roku po raz pierwszy przedsiębiorcy będą mogli...
Do polskiego prawa zostanie wdrożona dyrektywa...
Transport potrzebuje pracowników z zagranicy, a budownictwo...
Nowe regulacje mają uporządkować rynek...