Pandemia koronawirusa jest świetnym sprawdzianem umiejętności szybkiego reagowania i adaptacji asortymentu do potrzeb klientów. Oprócz maseczek i płynów dezynfekujących, warto lepiej wyeksponować niektóre kategorie produktów spożywczych. Które dokładnie? Na to pytanie odpowiada dr Marek Borowiński, znany jako Shop Doctor.
tagi: Merchandising , czas , pandemi , koronawirus , porady , kategorie , produktów ,
Firma Suempol nabyła 100% udziałów w brytyjskiej firmie...
Pierwszy dyskont Netto został otwarty w 1995 roku w...
Spółka Zabka Group („Grupa Żabka”), która stworzyła...
Polacy tracą pieniądze, ponieważ ufają reklamom...
Polscy europosłowie mówią o kryzysie strefy Schengen...
Rekordzista wśród aktywnych płatników jest zadłużony ...
W dekarbonizacji pomagają nowe technologie, ale...
Prawie co drugi szef pracuje co najmniej 10 godzin dziennie...